75-80% tuki yrityksen kehittämiseen, myös toiminimille!

ELY-keskus tarjoaa yrityksille kehittämispalveluja, joissa valtion tuki on 75-80% ja tukea voi saada jopa yli 15.000€ kolmen vuoden aikana (ELY yritysten kehittämispalvelut). 

PKtehokasyritys Oy on valittu valtakunnallisen puitesopimuksen palveluntarjoajaksi analyysi- ja konsultointipalveluihin 1.3.2018 lähtien, keskittyen etenkin PK-yrityksen kasvuvalmiuksien ja liiketoiminnan kehittämiseen. Mikä parasta, tätä tukea myönnetään myös toiminimille ja paikallesti toimiville yrityksille (toisin kuin esim. Tekes, jossa vaaditaan kansainvälistymissuunnitelma ja toiminimet poissuljettu). 

Pienimpien yritysten kannattaa lähteä liikkeelle 1 päivän ongelmien kartoituksella (analyysipalvelun kustannus sinulle vain ~31€/t + ALV) tai 2-4 päivän konsultaatiolla (~42€/t + ALV). Tällä pääsee jo pitkälle ja ensimmäisen "projektin" jälkeen voi hakea jatkoa samantien, mikäli tarvetta löytyy.

Liikevaihdoltaan yli 1m€ yritykset voivat hakea suoraan 15 päivän pakettia.

Myös hakuprosessista on tehty helppo ja nopea. Etenkin Vihdin lähialueilla (eli Tampereen eteläpuolella) toimivat yritykset - Ottakaapa yhteyttä, niin kerron lisää ja autan hakemuksessa!

Jos majailet kauempana (Tampereen pohjoispuolella), niin huomioithan että osan tuetusta palvelusta voi hoitaa etäyhteyksien kautta (skype, puhelin, s-posti,..). Jos siis et löydä ELY palvelusta hyvää paikallista palveluntarjoajaa, niin ota yhteyttä antti.leijala@pktehokasyritys.fi, ja katsotaan miten saamme parhaiten välimatkan lyhennettyä. Itselläni on myös tarjolla esim. verkkokursseja, joiden avulla välimatkat häviävät kokonaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

1 uusi mentoroitava per viikko, nopeat syövät hitaat